• امروز : سه شنبه - ۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 26 August - 2025

سرخط اخبار

افزایش ۵۰ درصدی کشت زعفران در شهرستان ری

  • کد خبر : 13482
  • 13 مهر 1399 - 9:36
افزایش ۵۰ درصدی کشت زعفران در شهرستان ری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری از کشت پیاز زعفران برای دومین سال متوالی در ۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی بخش حسن‌آباد فشافویه این شهرستان خبرداد و گفت: این میزان در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

جبرئیل برادری اظهار داشت: سال گذشته در حدود ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش حسن آباد فشافویه، کهریزک و قلعه نو به کشت زعفران اختصاص یافته بود که امسال با افزایش ۵۰ درصدی روبرو است.

وی با بیان اینکه کشت زعفران به دلیل نیاز کم به آب و سازگاری با اقلیم شهرستان ری جزو محصولات پربازده کشاورزی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: محصول زعفران به دلیل اینکه در اواخر شهریور تا اوایل مهر ماه کشت می شود نیاز زیادی به آب ندارد.

برادری ادامه داد: گیاه زعفران در فصول گرم سال (اردیبهشت تا شهریور ماه) که تمامی محصولات کشاورزی نیازمند آب هستند نیاز به آب ندارد و همین امر موجب استقبال کشاورزان به کشت این گیاه می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه زعفران یک محصول کاملا صادراتی است، بیان داشت: کشاورزان شهرستان ری می توانند با توسعه کشت این محصول گران قیمت علاوه بر درآمد زایی برای خودشان موجب ارز آوری برای کشور شوند.

برداری در ادامه به محدودیت های کشت زعفران در شهرستان ری اشاره کرد و افزود: برداشت محصول زعفران که در اواخر آبان ماه آغاز می شود نیازمند تعداد زیادی کارگر ماهر در امر برداشت است که این موضوع یکی از مشکلات کشاورزان می باشد.

وی یادآور شد: پیاز زعفران در هر بار کاشت تا سه سال نیاز به کاشت مجدد ندارد ولی از سومین سال اقتصادی و سودزایی دارد  که این امور جزو محدودیت های کشت زعفران است.

برداری در پایان خاطر نشان کرد: جهاد کشاورزی شهرستان ری با ارائه خدمات مشاوره ای و همچنین نهاده های تولید به کشاورزان در جهت حمایت از این قشر زحمت کش بر می آید.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=13482

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.