• امروز : جمعه - ۱۲ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Friday - 2 June - 2023

سرخط اخبار

دستگیری سارقان ۵۰ میلیاردی طلا در ری کشف ۳۵۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان ری توضیحات دادستان ری درباره دلایل آسیب یک نوجوان درجریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ برپایی اردوی جهادی داندانپزشکی برای ارائه خدمت به خانواده های شهدا در شهرری کشف کارگاه تولید روغن خوراکی تقلبی در مرکزی ری حکم انتصاب سرپرست فرمانداری ویژه ری از سوی استاندار تهران صادر شد فرماندار ویژه شهرستان ری استعفا داد دردسرهای مثبت‌اندیشی زورکی؛ این سه دلیل را بخوانید فرمانده انتظامی شهرستان ری معرفی شد از بازآفرینی محله نفرآباد شهرری چه خبر؟ دستگیری عاملان شرارت در ری با شلیک هوایی پلیس ‌۲۰ واحد تفکیک ضایعات غیرمجاز در شهرستان ری اخطار جمع‌آوری گرفتند برنامه‌های ایام رحلت حضرت عبدالعظیم (ع) با شعار عرضه دین برگزار می‌شود کنگره بین‌المللی بزرگداشت شیخ صدوق برگزار خواهد شد بودجه شهرداری منطقه ۲۰ در ۲ سال متوالی رشد ۱۰۰ درصدی داشت دستگیری سارقان مامور نما در شهرری آغاز بازآفرینی و بازپیرایی در اطراف حرم عبدالعظیم(ع)/ میدان شهرری سامان می‌گیرد محوطه دژ تاریخی رشکان در شهرری پاکسازی شد نزاع خیابانی در ری با یک کشته/ متهم دستگیر شد نماز عید سعید فطر در جوار حرم حضرت عبدالعظیم(ع) اقامه شد

بخشدار فشافویه؛

ظرفیت ایجاد نیروگاه انرژی خورشیدی در فشافویه وجود دارد

  • کد خبر : 15412
  • 07 بهمن 1400 - 20:36
ظرفیت ایجاد نیروگاه انرژی خورشیدی در فشافویه وجود دارد
بخشدار بخش فشافویه گفت : در بخش فشافویه ۹ ماه آفتابی داریم که ظرفیت بسیار قابل توجهی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی است

کریم رئوف بخشدار فشافویه پیش از ظهر امروز در جمع اعضای کارگروه رسانه و فضای مجازی شورای اسلامی شهرستان ری با اشاره به اهمیت اجرای اقدامات عمرانی در بخش فشافویه اظهار داشت: فشافویه یکی از بخش‌های وسیعی است که علاوه بر مشکلات متعدد دارای ظرفیت‌های ارزشمندی از جمله بزرگترین شهرک صنعتی غرب آسیا، فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، منطقه ویژه اقتصادی و … است.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی در حال حاضر در حال آماده‌سازی است و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا ۵ سال آینده امکان راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی فراهم می‌شود.

بخشدار فشافویه در ادامه گفت: حوزه سرزمینی فشافویه بستر وسیعی است و در حال حاضر در حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت داریم اما در آخرین سرشماری حدود ۴۲ هزار نفر جمعیت برای آن در نظر گرفته شده است.

رئوف تصریح کرد: سهمیه بخش فشافویه شهرستان ری بر اساس جمعیت سال ۹۵ و بدون احتساب اتباع تعیین می‌شود که با وجود رشد جمعیت و نیز جمعیت کارکنان صنایع مربوط به شهرک صنعتی شمس آباد پاسخگوی نیاز این بخش از شهرستان نیست.

وی با اشاره به اینکه احداث مرکز پسماند هوشنگ آباد بیش از ۱۰ سال است که تصویب شده ابراز داشت: مرکز پسماند هوشنگ آباد پروژه‌ای ملی است و از آنجا که در اطراف بخش فشافویه صنایع گوناگونی در حال فعالیت هستند که برخی نیز ضایعات خطرناکی دارند، ضرورت وجود مرکز پسماند صنعتی وجود دارد.

بخشدار فشافویه ادامه داد: پیش از این پسماندهای صنایع در داخل شهرک صنعتی یا همجوار با بخش فشافویه در محیط رها می‌شد اما با وجود این مرکز امکان دفع و بی‌خطر سازی آن وجود دارد.

رئوف در پایان با تأکید بر اینکه ظرفیت ایجاد نیروگاه انرژی خورشیدی در فشافویه وجود دارد عنوان کرد: در بخش فشافویه ۹ ماه آفتابی داریم که ظرفیت بسیار قابل توجهی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی است و امکان حضور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صورت تجهیز زیرساخت‌ها در این زمینه وجود دارد.

بخشدار فشافویه درخصوص تشکیل کارگروه رسانه در شورای شهرستان ری اظهار کرد: تشکیل این کارگروه کار بسیار مبارکی است و امیدوار هستیم با ادامه فعالیت خبرنگاران در این کارگروه، مشکلات مردم پیگیری و رفع شود.

رئوف با اشاره به مشکلات بخش فشافویه بیان کرد: شهرستان ری و بخش فشافویه بسیاری از مشکلات پایتخت را به دوش می کشند لذا از شهرداری تهران برای حل این مشکلات مطالبه داریم و انتظار می رود توجه ویژه ای به این منطقه داشته باشند.

وی مهمترین مشکل بخش فشافویه را آب شرب دانست و افزود: استاندار تهران و فرماندار ری پیگیری های زیادی در این خصوص انجام دادند که رسانه ها نیز می توانند با مطالبه گری و انعکاس رویدادها، کمک حال خوبی در حل مشکل آب شرب و آب کشاورزی این بخش باشند.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15412

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.