علی کلهر در نشستی با خبرنگاران اظهار داشت: شهرداری تهران نسبت به تردد کامیون های حمل زباله که اهمیتی به سلامتی مردم کهریزک نمیدهند و با ریختن شیرآبه این محدوده را آلوده کرده اند باید توجه داشته و جوابگوی صدماتی باشد که این شهر را تهدید می کند.
شهردار کهریزک با اشاره به نجابت و حقی که مردم کهریزک دارند، گفت: قرار نیست این مردم به تنهایی مشکلات را تحمل کنند و بار مشکلاتی که اصلا به آنها و شهرشان هیچ ربطی ندارد را به دوش بکشند؛ انتظار داریم که نگاه شهرداری تهران به کهریزک و شهرهایی مثل باقرشهر و فشافویه عوض شود.
علی کلهر با بیان این که مسئولین نباید نسبت مشکلات کهریزک بی توجه باشند، اظهارداشت: باید این موضوع را جدی بگیرند و بابت همه معضلاتی که تهران بزرگ به کهریزک تحمیل می کند پای کار آمده و کمک کنند.
۹۱ درصد بودجه شهرداری کهریزک در سال ۱۴۰۱ محقق شد
شهردار کهریزک بیان نمود : در سال ۱۴۰۱ با تمام سختی ها ، بودجه شهرداری کهریزک با مبلغ ۲۳۲ میلیارد تومان بسته شد و در متمم بودجه تا ۲۹۸ میلیارد تومان این بودجه افزایش پیدا کرد که ۹۱ درصد آن محقق گردید که ۴۶ درصد بودجه شهرداری کهریزک ردیف عمرانی و ۵۴ درصد صرف هزینه های جاری ما در سال ۱۴۰۱ شد.
وی با اشاره به اقدامات بسیار خوب انجام شده در حوزه فرهنگی گفت : در حوزه فرهنگی تلاش های خوبی صورت گرفته و به دنبال افزایش آن هستیم و مشارکت مردم در برگزاری برنامه های فرهنگی جزء اولویت های ما می باشد.
سامانه سوت زنی در شهرداری کهریزک راه اندازی می شود
کلهر با اعلام این خبر اظها داشت : مهمترین موضوعی که در شهرداری کهریزک در حال پیگیری هستیم بحث سوت زنی و سامانه ای برای جلوگیری از فساد در شهرداری کهریزک است ، این سامانه طراحی شده و فرایند استعلام های جهت شروع آن در حال انجام است.
این مسئول در ادامه گفت : سال گذشته روی موضوعات پروژه های شاخص نتوانستیم کار کنیم و علت آن وجود پروژه های نیمه کاره شهری بود و تلاش این بود که این پروژه ها و کمبودهای سطح شهر را جبران کنیم و سپس به دنبال پروژه های شاخص برویم.
وی بیان کرد : پروژه میدان شهدای کهریزک در سه راه سالمندان طراحی و احداث خواهد شد تا ورودی شهر کهریزک هویت این شهر را به مسافران و کسانی که از این محور تردد می کنند نشان دهد.
خانه های فخروالدوله احیا می شود
علی کلهر با بیان اینکه شهرداری کهریزک برنامه های خوبی در حوزه گردشگری پیش بینی نموده است گفت : در خصوص خانه های فخرالدوله پیگیری های خوبی صورت گرفته تا بحث گردشگری در شهر کهریزک احیا شود و در همین راستا با اوقاف توافقاتی صورت گرفته و اراضی محدوده این خانه ها که ۴ هزار متر مربع بوده نیز در حال تملک می باشد و با کاربری فرهنگی به زودی کلنگ زنی خواهد شد.
شهردار کهریزک ادامه داد : شهر کهریزک از جمله شهرهایی است که محلات آن بصورت منفصل بوده و این کار را برای خدمات دهی سخت می کند اما طبق برنامه ریزی هایی که همکاران بنده انجام داده اند سعی کردیم عدالت در این شهر رعایت شود و خدمات بصورت یکسان در شهر کهریزک ارائه شود.
وی در خصوص افزایش حمل و نقل عمومی در شهر کهریزک گفت : در بحث حمل و نقل از چند ماه گذشته مکاتباتی انجام دادیم و درخواست خرید ۲۰ دستگاه ون و ۵ دستگاه اتوبوس را به سازمان شهرداری های کشور ارائه دادیم تا سطح خدمات دهی به مردم در حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند و موجب رضایتمندی شود.
