• امروز : دوشنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 22 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Monday - 4 December - 2023

سرخط اخبار

تعلل بانک‌های شهرستان ری در اعطای تسهیلات ازدواج فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح‌الله (ره) معرفی شد/ سرهنگ شهیری: ری پایتخت معنوی استان تهران فوت پیشکسوت کشتی ری به دلیل حمله قلبی در مسابقات نونهالان/ آمبولانس در محل مسابقه حاضر نبود سارقان ماشین دودی ری حین سرقت دستگیر شدند اجرای بیش از ۱۰ هزار برنامه هفته بسیج در استان تهران برپایی اولین جشنواره برداشت گل کلم کهریزک + فیلم فرماندار ری: دامداری‌های فعال دامگستر فشافویه برای ادامه فعالیت محدودیتی ندارند معابر حسن آباد فشافویه آسفالت‌ریزی شد پیشرفت ۸۰ درصدی طرح ساماندهی میدان شهر ری آغاز غربالگری “دیابت و فشارخون” در شهرستان ری قتل به خاطر یک مشت دلار! دستور دادستان شهرستان ری برای پاک‌سازی محور غنی‌آباد از نخاله‌ برگزاری دهمین نشست کمیته اقدام اقتصادی و مقابله با تحریم ها استان تهران ۳۸۷ حلقه چاه آب غیر مجاز توسط امور منابع آب شهرری پر شد گلایه استاندار تهران از دفن زباله‌ها در آرادکوه/ آرادکوه تأثیرات نامطلوبی در کهریزک دارد دستگیری ۲ نفر از کارمندان بخشداری کهریزک/ متهمین روانه زندان شدند سفر یک روزه فرماندار ویژه شهرستان ری به بخش فشافویه + فیلم همایش تخصصی پدافند کالبدی استان تهران در باقرشهر برگزار شد فرماندار ری: جنایت صهیونیست‌ها سبب بیداری وجدان ملت‌ها شده‌است در نیروگاه ری به هیچ وجه از سوخت مازوت استفاده نمی شود + فیلم

در همایش ملی قرض نیکو؛

خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلای شهرری رتبه برتر و نمونه کشوری را کسب کرد

  • کد خبر : 15571
  • 18 اسفند 1400 - 10:48
خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلای شهرری رتبه برتر و نمونه کشوری را کسب کرد
دومین دوره همایش ملی قرض نیکو به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری در راستای ارج نهادن به این اقدام ارزشمند با حضور دکتر حسینی معاونت پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور، مدیرعامل کمیته امداد امام خمینی (ره)، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نیز خیران سران کشور در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش صدای ری ، در این مراسم از محمدرضا حاج ابوالقاسمی مدیرعامل خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلا و مسئول عاملیت صندوق امداد ولایت شهرستان ری به عنوان خیریه نمونه و برتر در سطح کشور با اهدای لوح سپاس، تقدیر شد.

محمدرضا حاج ابوالقاسمی در حاشیه این مراسم ضمن تبریک ۱۴ اسفند سالروز تشکیل کمیته امداد و آغاز هفته احسان نیکوکاری اظهار داشت: در ماه‌های اخیر صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در شهرستان ری با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه و ارائه خدمات و تسهیلات در حوزه‌های حمایتی و اشتغال‌زایی آغاز به کار نموده و خدمات ارزنده‌ای را به متقاضیان ارائه خواهد کرد و توزیع بسته‌های معیشتی، پرداخت وام‌های بدون بهره و توانمندسازی افراد تحت پوشش از جمله برنامه‌های این موسسه خیریه است.

وی افزود: خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلا در حال حاضر یک هزار و ۳۷۰ خانوار را تحت پوشش قرار داده و با مشارکت سازمان فنی و حرفه‌ای امکان مهارت‌آموزی را در ۱۰۰ رشته برای افراد جویای کار فراهم کرده است.

ابوالقاسمی مدیرعامل خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلا در ادامه گفت: مرکز عملی آموزشی پیروان شهدای کربلا در راستای توانمندسازی و دانش‌افزایی خانواده‌های تحت پوشش که جمعیت قابل‌توجهی دارند اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی نموده تا به جای کمک مالی و توزیع بسته آموزشی افراد تحت پوشش را صاحب شغل و حرفه کند.

خیریه و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلای شهرری تصریح کرد: خیریه پیروان شهدای کربلا در زمینه علمی و آموزشی با همکاری مجموعه علمی پژوهشی اسرا و شتاب دهنده ذوق، آموزش و توانمند سازی پلتفرم های آمورشی برای جوانان و فرزندان خانواده های کم برخوردار را با برگزاری دوره های آموزشی در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: این خیریه در سال ۱۴۰۰ از محل صندوق قرض الحسنه در حدود ۵۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه بدون سود به متقاضیان پرداخت نموده است.

ابوالقاسمی در پایان خاطرنشان کرد: ۲۷ اسفندماه و همزمان با نیمه شعبان جشن، بزرگ میلاد امام زمان (عج) با حضور ۲ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد برگزار می شود که طبخ سمنو جهت سفره هفت سین و برگزاری جشن های خیابانی نیز در دستور کار قرار دارد.

لینک کوتاه : https://sedayerey.ir/?p=15571

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.